Zahvaljujem Sanji što mi je objasnila da sam proljetni tip i pokazala boje koje mi najbolje pristaju, dobila sam i svoju karticu boja kojom mogu provjeriti jesam li napravila pravi odabir nekog odjevnog predmeta…Sanja me naučila kako naglasiti određene akcente odabranog stila i učvrstila u uvjerenju: „manje je vise“.?

Sanja S.

Oduvijek sam kupovala raznu odjeću koja mi je onda samo stajala u ormaru, jer sam birala raznorazne boje i stilove koji mi nikako nisu pasali. Sanja mi je pomogla naći prikladne komade odjeće za svoj ton kože i uz mjerenje dijelova tijela mi je pomogla objasniti zbog čega mi neki krojevi bolje pristaju. Sada mi je jasno da ne treba gledati trenutnu modu nego se koncentrirati na ono u čemu ti izgledaš najljepše i što je najprikladnije za tvoj oblik tijela. Uz pomoć Sanje, više ne trošim novac na odjeću koja mi ne pristaje i samo stoji u ormaru. Naučila sam pametnije kupovati i uštedjeti vrijeme i novac tražeći točno one boje u trgovinama koje mi pristaju. Osjećam se odlično znajući da sam jesenski tip i da mi pristaju određene boje i kombinacije boja. Isto tako sam sretna, jer znam koji krojevi ističu moje atribute i kakve kombinacije da obučem za raznorazne evente. Moj ormar sada ima više mjesta za iskoristivu robu i nakit koji mi je Sanja pomogla odabrati. Preporučujem Sanjine usluge svakoj ženi (i muškarcu) koji žele izgledati odlično u svim situacijama i uvesti reda u svom ormaru. Hvala Sanja. Hvala Sanja! ?

Hana Čutura

Približavao se datum vjenčanja mojeg sina pa sam obilazila zagrebačke dućane u potrazi za svečanom haljinom. Pregledala sam ih zaista puno i isprobala mnoge haljine, ali ni za jednu nisam mogla reći to-je-to. Tražila sam nešto lijepo i svečano, a opet jednostavno i da cijena bude razumna. Sanja mi je predložila da dođem k njoj u Beč. “Ovdje je izbor zaista velik i ja znam točno u kojim trgovinama možeš naći sto želiš”- rekla mi je. U prvi čas mi se ideja da otiđem do Beča činila kompliciranom, no nakon obilaska cijelog Zagreba već sam bila pomalo očajna pa sam konačno odlučila sjesti u ranojutarnji autobus i uputila se k Sanji.

To je bio najmudriji mogući potez! Sanja me dočekala već pripremljena – već je dan prije obišla trgovine u centru grada i trgovačke centre i pronašla prijedloge za mene. U roku od samo 6 sati nas dvije smo prošle sve bitne “punktove” gdje sam isprobavala haljine i dodatni asesoar – sako, eko-bundica, torbica – i uz Sanjinu savršenu stručnu pomoć našla točno ono što sam željela! Ma zapravo još i puno bolje, jer mi je Sanjino stručno modno oko znalo sugerirati ono čega se ja sama ne bih ni sjetila. I još k tome po puno prihvatljivijim cijenama (nisam mogla vjerovati koliko sam dobro prošla) nego u dućanima koje sam obilazila u Zagrebu.

Za razliku od moje dugotrajne i već pomalo mučne samostalne potrage, ova kupnja sa Sanjom bila je prava lagana pjesma! S iznad očekivanja radosnim ishodom. I sve obavljeno u jednom danu.

A haljina je na vjenčanju dobila pravu kišu komplimenata.
Zaista sam sretna što u mom životu postoji Sanja!

Sanja Plavljanić Širola

Kad sam saznala za Sanjine usluge odmah sam se odlučila javiti da riješim neke svoje nedoumice oko svog izgleda i stila odijevanja. U ugodnom druženju i razgovoru Sanja me uputila u svijet boja, stila i svega onoga sto ženu uvelike obilježava. Otkrila mi je koje su boje koje meni pristaju, koji krojevi ističu moju figuru i skrivaju mane. Osjećala sam se sigurnije i bolje u svom tijelu bez obzira na koju kilu viška. Kad sam ženila sina prepustila sam se u ruke ove predobre stilistice koja je obavila sve da ja zablistam na svadbi kao majka mladoženje – upravo onako kako treba. Svi su bili oduševljeni mojim izgledom, a najviše ja. Preporučila bih to svakome.

Rajka Štern